PIZZERIA AL BACIO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Al Bacio. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 14:38 Pizza was niet warm waren echt niet lekker!!!
8 feb 2024 om 19:54 Pizza was goed gemaakt lekker gegeten!
4 feb 2024 om 20:32 De pizza smaakte heerlijk, zelfs de randjes. Super !
4 feb 2024 om 7:40 Pizza’s waren heerlijk. Mooi dun, en al gesneden als je dat wilt. Snelle service
2 feb 2024 om 21:36 Super lekkere pizza's Snel bezorgd Voor herhaling vatbaar
24 jan 2024 om 23:08 was een lekker pizza. Wou met peper en dat proefde je ook heerlijk
6 jan 2024 om 21:47 Echt hele lekkere pizza’s! De beste van de regio. Aanrader. Bezorging ging ook top en snel! De pizza’s waren nog heerlijk warm.
26 dec 2023 om 19:42 Pizza kwam een half uur te laat. Waas lauw/koud en er zat wat ansjovis op wat er niet op hoorde te zitten. Ik heb hem niet opgegeten, was niet lekker. Niet wat ik van gewend was.
23 dec 2023 om 22:39 Op tijd bezorgd. Pizza's waren heel lekker
11 dec 2023 om 9:40 Heerlijke pizza's. Snelle bezorging. Goede service.
5 dec 2023 om 19:23 Super eten we hadde het al vanmiddag besteld en gebelt of het iets eerder als 17:15 bezorgt kon worden dit was geen probleem toppers bedankt
3 dec 2023 om 22:17 De pizza’s zijn later bezorgd dan aangegeven. Ze zouden er binnen 40 minuten zijn. We zijn telefonisch geïnformeerd dat de bestelling later zou komen. Dit was 15 minuten na het telefoontje dat we kregen. De pizza’s waren echter lauw / koud.